Je bent op de website van Stappen Naar Werk, de expert op het gebied van solliciteren en alles wat daarmee te maken heeft.  Stappen Naar Werk is een werknaam van Becx Coaching en Advies (www.BecxAdvies.nl).

Miranda IMG_9459_editedMijn naam is Miranda Becx en ik geloof dat er voor iedereen werk is waar je gelukkig van wordt. Mijn missie is ervoor te zorgen dat jij ook het werk hebt waar je enthousiast je bed voor uitkomt.

25 Jaar lang ben ik personeelsadviseur geweest en heb daarmee alles op het gebied van werving en selectie aan de werkgeverszijde gezien en meegemaakt.

Uiteraard heb ik zelf ook veel gesolliciteerd en kan daardoor goed beide zijden van het sollicitatietraject beoordelen en begrijpen.

Ook help ik al ruim 25 jaar mensen die zoeken naar werk, door het mee zoeken, schrijven en beoordelen van brieven en CV’s.

Sinds ik arbeidsdeskundige ben, is het voor mij gemakkelijker geworden om naar mogelijkheden voor mensen op de arbeidsmarkt te kijken en  niet alleen naar beperkingen.

Bij vragen kun je me altijd bellen op 06-10178672, mailen op miranda@stappennaarwerk.nl of een bericht achterlaten op de Facebookpagina van Stappen Naar Werk. Schroom niet, ik heb alles al meegemaakt op het gebied van solliciteren!

Hartelijke groet,

Miranda Becx