“Ben jij druk bezig met solliciteren, maar lukt het jou nog niet om bij je toekomstige werkgever aan tafel te komen?”

Dan help ik, Miranda Becx van Stappen Naar Werk, je graag verder!

Sollicitatiebrief laten nakijken

Met een goede motivatiebrief kun jij het verschil maken. Op een vacature solliciteren vaak tientallen mensen. Ondanks dat je de juiste kwalificaties voor de baan hebt, kun je vanwege die paar taalfouten in je brief toch worden afgewezen. Erg zonde plus een gemiste kans. Laat je brief nakijken en je bent verzekerd van een sollicitatiebrief zonder spelfouten. Daarnaast krijg je feedback over je sollicitatiebrief en wordt de brief beoordeeld op overtuigingskracht.

(Alleen Nederlands)

CV check

Het curriculum vitae (CV) is een document waarin je jouw persoonlijke werkgerelateerde levensloop vermeldt. Ondanks dat je wel de juiste kwalificaties hebt, kan een slechte indeling, irrelevante informatie of een paar taalfoutjes ervoor zorgen dat je niet word uitgenodigd voor een gesprek. Ik kan je helpen met een CV-check.

(Alleen Nederlands)

Wat doe ik?

Taalcheck

Een absolute must bij iedere sollicitatiebrief: geen spelfouten! Ik lees je brief aandachtig door en geef je feedback op het gebied van taal- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten en haperende of onduidelijke zinnen.

Beoordeling

Ook ga ik op de stoel zitten van je toekomstige werkgever. Zou ik je, op basis van je brief en/of CV, aannemen? Door middel van concrete feedback word je op weg geholpen om je brief en/of CV nog beter te maken.

Laat je overtuigen

De samenhang tussen je motivatiebrief en je CV is ontzettend belangrijk. Ik controleer allebei de documenten op taalfouten en samenhang. Laat nu je brief en CV nakijken en ga met een gerust hart solliciteren.

Testimonials

“Bedankt Miranda voor het controleren van mijn brief en CV. Ik had al het idee dat ik op de goede weg was, maar met die kleine aanpassingen ziet het er net wat professioneler uit.” – Sanne

“Hoi Miranda, wat fijn dat je mijn CV aangepast hebt. Ik heb vijftien jaar geleden voor het laatst gesolliciteerd en wist niet dat een CV er nu anders uitziet. Ook nog bedankt voor de tips die ik kreeg toen je mijn brief zag. Helaas had ik deze al verstuurd. Volgende keer ga ik het zeker anders doen.” – Jeanne

Laat nu je sollicitatiebrief en cv nakijken!

Bekijk hieronder de prijzen, maak je keuze en upload je cv en motivatiebrief.

.

 • Sollicitatiebrief Check
 • Beoordelen sollicitatiebrief
 • Taalcheck
 • Binnen 48 uur reactie
 • Samenhang tussen sollicitatiebrief en vacature
 • 59,95
 • CV Check
 • Beoordelen CV
 • Taalcheck
 • Binnen 48 uur reactie
 • Samenhang tussen CV en vacature
 • 59,95
 • Check Sollicitatiebrief en CV
 • Beoordelen sollicitatiebrief en CV
 • Taalcheck
 • Binnen 48 uur reactie
 • Samenhang tussen sollicitatiebrief, CV en vacature
 • 89,95